NUFFNANG

Thursday, November 10, 2016

Birthday Goodie Tag

seperti tahun2 lalu , bila time nak celebrate birthday Aliya kat sekolah i dgn budgetnya biasanya buat tag utk goodie bay tu sendiri je.

pakai words je.
 tahun ni celebrate sekali Aliya dan Adam.
untungnya anak sekolah sekali dan bithday month dekat2 so boleh celebrate sekali je.

kali ni buat lain sikit, ade tambahan Pinky Pie (My Little Pony) utk Aliya dan Transformer bumble bee utk Adam .

hope budak2 suka .



Wednesday, November 9, 2016

Idea Bedroom Dresser

Kali ini i nak share idea utk dresser dan juga cermin utk bilik tidur. Setakat ini consider this one is under my wishlist lah gitu gayanya.

Sgt teruja utk make over dresser IKEA yg i dh beli suatu masa dulu tp tak guna utk storage.

Cuma idea i utk tambah kaki utk dressernya dan juga pilihan warn adelah dari off white colour senada dgn perabut2 lain yg sudah ada di dalam bilik kami.

Masih tercari2 kaki kayunya dan juga mencuri2 masa utk painting.

Semoga tercapai

Monday, October 3, 2016

Idea Utk Cermin Dresser

Tgh mencari2 idea lg utk menukar/transform chest drawwer kepada sudut dresser dlm bilik tidur utama kami .

Idea dlm kepala lebih kepada nak cermin bulat dan jenis yg kena drill ke dinding, tp masih menimbang2 utk guna simple square mirror dan jenis letak tanpa perlu drill dinding.

Walaubagaimana pon entry ini sy kongsikan idea2 round mirror yg unik2 dan berkenan dimata.

My Readings

  • 18) Pasungan - Dec 2016
  • 17) Di bawah Lindungan Kaabah - Dec 2016
  • 16) Ibu - Nov 2016
  • 15) Desert Royal - Oct 2016
  • 14) The Kite Runner - Oct 2016
  • 13) The Thousands Splendid Suns - Sept 2016
  • 12) Seindah Sakura - Sept 2016
  • 11) Salina - August 2016
  • 10) P.S. I Love You - August 2016
  • 9) Me Before You - June 2016

MORE STORIES

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...