Monday, October 28, 2013

Stoking Bola dan Kasut Dr Martens

Kejadian pagi tadi, punya kalut bergegas nak ke ofis hubs rembat je stoking yg ade dkat almari tak tgk stoking mana yg dia ambil terus pakai...sekali stoking bola daaaa kuikui kui...but its ok.

Utk pemakaian boot type shoe mmg sesuai dikenakan stoking yg agak tinggi ini bagi mengelakkan berlakunya kaki terluka specially utk kasut baru atau kasut yg jarang2 guna.

Kasut spt gambar ini adelah dari Dr Martens. Kebelakangan ini dh jadi kegilaan kami laki bini pakai Dr Martens plak. Disamping selesa dgn adenya cusion solenya, design kasut ini juga adelah sgt cantik pada i. yg ini kami mula2 survey kat butiknya di Gardens tp tak ade plak warna yg menarik terus hubs call outlet lain dan Crossover, Sunway Pyramid ade jual spt yg hubs nak. So there she goes..first pair of Dr Martens for hubs.

Pada yg nak tahu harganya rm629 sama mcm yg kasut i punya haritu. Worth spending.

No comments:

Post a Comment

Cuci Mata di Fella Design

My favourite Cuti perayaan Deepavali pada 18 October lalu, kami saja2 singgah Fella Design..tujuan asal nak cari topper utk tilam tetapi ber...

NUFFNANG