Sunday, November 3, 2013

Aktiviti Cuti Makeover Bilik 2 dan 3

Cuti kali ni panjang. Diwali fall on Saturday , company bagi cuti Friday....plus weekend...take Annual Leave on Monday and Awal Muharam (islamic new year) on Tuesday.

So on 1st day that was yesterday i make over bilik no 2 and no 3. Beria pakai perkataan make over bukanla makeover ape, masa mula2 masuk rumah dulu bilik no 3 ni plan nak buat bilik budak2 then bilik no 2 ni bilik pelbagai. So i letak 2 single bed kat bilik no 3 and queen bed kat bilik no 2.

Selari dgn duration tinggal kat rumah ni make perabot pon bertambah menjadikan bilik jd sempit. Semak jugak nampak lagi pon since Hajar (adik) tinggal bersama kami buat sementara ni i dh lama tanam niat nak swap kan katil2 di antara 2 bilik ini.

So hasilnya ruang yg lebih besar utk move around. Tp penat juga buat sorang2...untungnya katil murah IKEA ni ianya sgt ringan so tadak halle sorang2 je.

No comments:

Post a Comment

Cuci Mata di Fella Design

My favourite Cuti perayaan Deepavali pada 18 October lalu, kami saja2 singgah Fella Design..tujuan asal nak cari topper utk tilam tetapi ber...

NUFFNANG