Tuesday, November 26, 2013

Balang Tepung, Baby Highchair dan Rak Kasut IKEA

Hasil tangkapan dr IKEA hari Ahad yg sudah...ade jugak tangkapan walaupon niat nak temankan mak aje hehehe

Balang tepung ni i dh lama berkenan tgk dr blog seorang blogger ni. Tak tanya pon mana dia beli alih2 ade kat ikea murah saja rm4.90 satu so sambar 4 ketul...dh balik rumah isi semua tepung rasa mcm comel n nak kena tambah lg plak hehehe nx visit insyaallah.nx project nak buat lebel plak.

Kedua baby highchair ni...yg ini mmg dh lama nak beli masa dok kat johor lg tp asik tak tersambar je so kali ni pg amik 2 sb aliya pon nak satu jadi utk mengelak dr bercakaran sesama mereka. Harganya rm39.90 tanpa tray kalau nak tray tambah rm10.

Rak kasut plak amik yg simple aje rm18.90 satu 2 tingkat ni utk letakkan sliper kat depan pintu rumah saja utk kasi kemas sket ..murah je...nak pasang pon senang ...si kecik berdua ni jadi assistant.

Itu saja utk kali ini...tp IKEA msh lg pegang trademark.."kalau g IKEA, mcm2 nak sambar" ...tp sabar..spend wisely.

2 comments:

Cuci Mata di Fella Design

My favourite Cuti perayaan Deepavali pada 18 October lalu, kami saja2 singgah Fella Design..tujuan asal nak cari topper utk tilam tetapi ber...

NUFFNANG