Tuesday, November 12, 2013

Buckingham Palace , England

tak habis lagi travellog kami ke London haritu hehehe. Final day kami kat London haritu sempat jugak menjengah ke Buckingham Palace masa kami sampai tu sebelah pagi dan kat istana haritu tak de marching so pergi sana just utk amik gambar kenangan sahaja. disebabkan entry ni agak lambat i tulis jadi dah lupa dah kalau naik bus tu mana nak berhenti hehhee...tp dont worry , public transport kat London sgtla effective so no need to worry about getting lost.

it is a very nice view to snap pictures around the Palace...kalau any of readers here berpeluang ke London one fine day nti jgn lepaskan peluang ke sana...really worth it.







No comments:

Post a Comment

Cuci Mata di Fella Design

My favourite Cuti perayaan Deepavali pada 18 October lalu, kami saja2 singgah Fella Design..tujuan asal nak cari topper utk tilam tetapi ber...

NUFFNANG