Saturday, November 23, 2013

Oggy Madness dan Walking Frenzy

Ni sebenarnya nak cerita pasal anak2. Dh lama tak cerita pasal kisah anak2.

Aliya & Oggy Madness
Walaupon ini bukan kali pertama Aliya melekat dgn cerita atau video kartun tp yg ini merupakan yg paling latest. Boleh kata setiap hari nak tgk cerita ini sampai nk tidopon mesti nk tgk oggy. Siap gelak sorang2 tgk oggy.

Kat rumah pakai smart tv jadi dia dh pandai mana remote yg boleh terus ke you tube. Nak cari je belum pandai sb nak kena taip...kalai pandai cari sendiri tak taula cmne.

Adam & Walking Frenzy
Si adik ni plak dh pandai berjalan dgn agak tegap. Dh sebulan boleh jalan tp sekarang dh dh tegap n dah boleh sepak2 barang (sign mama kena beli bola) ..juga dah pandai bangun sendiri dan cangkung dan bangun dr cangkung without assistant.

Dh boleh simpan walker adam ni nampaknya.

No comments:

Post a Comment

Cuci Mata di Fella Design

My favourite Cuti perayaan Deepavali pada 18 October lalu, kami saja2 singgah Fella Design..tujuan asal nak cari topper utk tilam tetapi ber...

NUFFNANG