Tuesday, November 19, 2013

Table Lamp and Console Cabinet

Mmg dah lama i riki2 utk melengkapkan hiasan rumah dgn lampu meja dikedua belah console cabinet . I mmg sgt menyukai cara hiasan ini kerana sgt elegent pada mata i.

Memilih lampu yg sesuai adelah sgt memeningkan kepala dan budget. Jumpa yg murah, design plak tak berkenan. Yg cantik , harga pula mahal. Maklumla kena ingat nak 2 set jadi kena set budget betul2. Kalau amik satu sj mcm tak cantik plakkan.

Hasil riki2an yg entah ke berapa kali, akhirnya beli jugak  yg nampak ok (ok yea bukan osem) dan sgt ngam dgn budget. Beli kat kedai Glite Nilai 3..rm168 utk 2 set. Kerana ade promotion 50%. Harga siap mentol...

Badan (pasu)nya dr metarial besi so durable berbanding seramik atau kaca. Amat sesuai utk rumah yg ade anak kecil walau so far anak2 mmg tak sentuh kawasan atas almari itu.warna hitam compliment dgn warna almari dan kalau dh boring boleh spray colour lain sb surfacenya yg licin... Shadesnya dr  material baldu warna hitam bunga silver..i kurang suka dgn combinasi warna ini walaupon masih nampak sedikit elegent..tp boleh je tukar dikemudian hari kalau suka.

Cara hiasnya letak kedua belah kiri dan kanan serta bunga kat centre sbg centre piece....the verdict: BEST , tp hati tetap kata nak kena tambah lg beberapa kuntum bunga kasi kembang lg jambangan itu...hehehe. another mission accomplished.

No comments:

Post a Comment

Cuci Mata di Fella Design

My favourite Cuti perayaan Deepavali pada 18 October lalu, kami saja2 singgah Fella Design..tujuan asal nak cari topper utk tilam tetapi ber...

NUFFNANG