Wednesday, November 13, 2013

Tower Bridge London

pada mula nya i a bit confuse manasatu Tower Bridge dan mana satu London Bridge. bila dah travel kesana barula faham London Bridge ni yg dekat dgn London Eye's dan Tower Bridge a bit further. nama pon nya travel jadi ape lg yg nak kami buat di London selain dr pergi ke semua attraction nya kan. since kami tinggal at other side dr Tower Bridge ni jadi nak ke sana tu agak jauh juga ...dalam 2,3 kali jugak tukar bas. 

kami sampai kat Tower Bridge ni dlm tengahari jugak after visit kat Buckhingham Palace seperti yg diceritakan dlm previous entry. masa sampai tu lunch hour so mmg ramai jugak yg mana bekerja nearby tu keluar lunch...ramai yg duduk2 di along the riverside sambil makan. 

kami spend sikit masa saja disana , capture gambar2 kenangan utk tatapan hari muka hhehehhe...so enjoy the pictures yea.








No comments:

Post a Comment

Cuci Mata di Fella Design

My favourite Cuti perayaan Deepavali pada 18 October lalu, kami saja2 singgah Fella Design..tujuan asal nak cari topper utk tilam tetapi ber...

NUFFNANG