Wednesday, October 29, 2014

Easy Ironing Shirt

Teringat pulak isue masa chit chat dgn kawan2. Ape yg kami share in common adelah..siksanya nak iron baju hehehe.

Boleh kata inilah yg paling malas sekali nak buat. Maklumla dulu husband pg kerja pakai coverall, just 2 tahun kebelakangan ni kerja ofis jadi terpaksala rajin iron baju. Tp ade kalanya husband tolong i iron sendiri baju2 dia.

Sini i nak share, biasanya i pilih baju yg easy ironing. Brand yg i selalu cari utk husband adelah PADINI. cari yg easy ironing range juga yg 2ply yarn. Yg ini mmg mudah sgt nak iron sekali lalu je.

Harganya takdela mahal sgt kalau beli masa sale rm 180++ dh boleh dapat 2 helai. Bergantung jugala kat mana beli but pada i harga mcm tu okeyla boleh consider.

Bolehla consider menggunakannya.



No comments:

Post a Comment

Cuci Mata di Fella Design

My favourite Cuti perayaan Deepavali pada 18 October lalu, kami saja2 singgah Fella Design..tujuan asal nak cari topper utk tilam tetapi ber...

NUFFNANG