Sunday, November 16, 2014

IKEA Wishlist

Wishlist ke?

Tidakla beria sgt wishlistnya cuma bila riki2kan websitenya haritu terberkenan pulak few items.
Antaranya :

1) toilet rack
Yg ini utk tambahkan kekemasan dalam bilik air kononnya. Materialnya dari steel okeyla rasanya cuma rasanya akan nampak bersepah jugak kot sb jenis yg open storage.

2) tea or coffee pot
Yg ini ngam juga utk jadikan serving pot. Kat rumah pon mmg belum ade pot yg nampak elegent utk hidangan utk tetamu.

3) tea cup and saucer
Yg ini pon rasa agak perlu..harga pon ok. Warna putih rasa sesuai utk hidangan. Boleh ngam dgn ape juga jenis hidangan

4) mug
Mug ni murah jugakla harganya. Boleh jugak borong utk kegunaan harian dan tetamu yg datang

No comments:

Post a Comment

Cuci Mata di Fella Design

My favourite Cuti perayaan Deepavali pada 18 October lalu, kami saja2 singgah Fella Design..tujuan asal nak cari topper utk tilam tetapi ber...

NUFFNANG