Sunday, November 9, 2014

Kemas Bilik Anak2

Entah kali ke berapa dah berubah susunan perabut kat bilik anak2 ni. Sb banyak sgt barang, susah jugak nak organize lain2 cara.

Kami mmg tak sediakan playroom utk rumah kami sb semua bilik tidur mmg ade siap2 katil..senang utk accomodate family i yg besar kalau2 dtg singgah kat rumah jadi bilik anak2 nila bilik main juga bilik tido ...dan juga bilik meja study i. Huhuhu cramp

Hari ni mmg habiskan masa utk kemas bilik ni..susun aje bukan major pon perubahannya. Plannya besok nak g cari carpet kecik utk kawasan meja study.

Ikutkan hati nak buat laminated floor satu rumah ni ..tapi malas pulak nak angkut perabut yg banyak ni dan yg paling besar...modalnya xde..hehehe keep berangan jela.

5 comments:

  1. Akum. Selalu tgk blog ni nak dapat idea susun atur rumah. Rupanya berjiran . Tiap2 hari lalu rumah u dulu. Bilik utiliti kat bawah tu saya buat bilik mainan anak2

    ReplyDelete
    Replies
    1. Wsalam...waaa jumpa jiran pulak. Nti boleh share2 idea rumah

      Delete
  2. Iye. Blog saya norryabby blogspot

    ReplyDelete

Cuci Mata di Fella Design

My favourite Cuti perayaan Deepavali pada 18 October lalu, kami saja2 singgah Fella Design..tujuan asal nak cari topper utk tilam tetapi ber...

NUFFNANG