Friday, November 14, 2014

Tea for Health

Sejak member share pasal tea utk different condition haritu, terdetik pulak nak ubah breakfast drink dari coffee ke tea.

Langsung ke Cold Storage ituhari riki2 ke bahagian teh..mcm2 jugak jenis teh yg ade kat pasaran ni rupanya. Yg i selalu beli teh boh aje hehe

End up ambik juga few teh utk buang angin dan yg buah buahan sb baunya manis.

Happy tea time!!

No comments:

Post a Comment

Cuci Mata di Fella Design

My favourite Cuti perayaan Deepavali pada 18 October lalu, kami saja2 singgah Fella Design..tujuan asal nak cari topper utk tilam tetapi ber...

NUFFNANG