Saturday, December 6, 2014

Beyond Veggie by Secret Recipe

Last week kebetulan ade urusan kat Mid Valley jadi pg awal pg lagi nak mengelakkan dari jammed dan tiada parking.

Since breakfast light aje so sampai dlm pukul 10pg tu terus mencari2 tempat utk mkn sebelum start shop dan sebagainya. Since tak reti sgt kawasan mid valley ni so hentam aje kedai Beyond Veggie by Secret Recipe ni.

Makanan sini berasakan veggie dan pasta saja..ialakan nama pon veggie. Kami order salad, pizza mushroom dan pasta.

Minuman pula biasa2 je cuma i order 1 teh markisa. Teh ni diadunkan dgn buah markisa segar mmg best masam2 manis. Satu jug tu boleh ja minum 3 orang.

Ape yg unik kat sini utk mushroom tu ade dihidangkan mushroom perut lembu. Rasanya mmg mcm perut lembu rupanya juga berbulu mcm perut lembu, mmg best pada i .

10% discount utk Watson member card holder. 

Harga berpatutan.
Makanan menyihatkan.
Pasti akan dtg lg lain kali.

No comments:

Post a Comment

Cuci Mata di Fella Design

My favourite Cuti perayaan Deepavali pada 18 October lalu, kami saja2 singgah Fella Design..tujuan asal nak cari topper utk tilam tetapi ber...

NUFFNANG