Tuesday, December 16, 2014

Hard Rock Hotel Penang

Menginap kat Hard Rock Hotel Penang ni atas urusan treasure hunt yg company arrangekan. Merasa jugak stay kat hotel mahal ni.

bilik hotel ni biasa2 je , makan so-so je.
cuma, dekorasinya mmg best utk sesiapa yg minat rock.
ade pulak Hard Rock Cafe, mlm2 ade  band...kawan2 lain join lapak mlm tu, i tak.

overall oekyla sb FREE hehe
enjoy the photo!!!








No comments:

Post a Comment

Cuci Mata di Fella Design

My favourite Cuti perayaan Deepavali pada 18 October lalu, kami saja2 singgah Fella Design..tujuan asal nak cari topper utk tilam tetapi ber...

NUFFNANG