Tuesday, December 30, 2014

Rak Besi MULIG IKEA

bila nak habis cerita IKEA ?
susah nak habis kalau cerita pasal barang2 IKEA ni kan hehe

ke IKEA baru2 ini i ade sambar satu rak utk storan barang2 yg ade kat backyard yg tak semengah susunannya.

rak in materialnya besi jadi amat sesuai utk storan outdoor , walaupon bukan terdedah pada direct sunlight and rain, tapi since dianya kat luar mmg sengaja amik yg besi lebih tahan lama pada hemat i.

model ini ade 3 jenis,
1) 5 tingkat panjang - RM249
2) 5 tingkat pendek (i beli yg ini) -RM149
3) 3 tingkat pendek - RM99

assemble senang, ade attachement juga utk drill dan kemaskan ke dinding.

ni gambarajah juga buku panduan 


pembantu puas hati dpt tolong mama pasang rak

utk drill dan kemaskan ke dinding 

siap ade cangkuk 4 pcs 



2 comments:

  1. melting with this cabinet..comelnya.

    macam nak beli jugak, tapi umah dah penuhhhh..

    ReplyDelete

Cuci Mata di Fella Design

My favourite Cuti perayaan Deepavali pada 18 October lalu, kami saja2 singgah Fella Design..tujuan asal nak cari topper utk tilam tetapi ber...

NUFFNANG