Monday, December 15, 2014

Repair Pagar

biasanya pagar asal yg developer buat ni mmg jenis material yg standard dan biasanya bukan besi padu (hollow section inside with about 2mm thickness) jadi , setelah agak lama welment yg dibuat masa pasang autogate tempoh hari ,  lama kelamaan , pagar dekat kawasan weldment mula reput dan tear akibat dari karat atau surface rusting. 

risau jugak bila dah dalam keadaan kritikal tu , kalau tercabut mmg xboleh lan nak buka tutup pagar. 

kebetulan pulak mak baru lepas repair pagar kat rumahnya di Nilai Impian , jadi mintak share no contractor utk buat repair ni. 

telefon pakcik tu dan cerita serba sedikit terus dia faham masalahnya dan terangkan cara penyelesaiannya. agaknya mmg biasa kes mcm ni berlaku. 

hari isnin pukul 10am mereka dtg utk repair, caranya hanya tambah C Chanel. 
kosnya RM80 utk 2 set. 

kepada yg bermasaalah pagar atau welding works area Nilai, Bukit Mahkota, Bandar Seri Putra, Putrajaya  dan sekitarnya bolehla hubungi 017-6043940.

insyallah murah dan puas hati.

hubs siap ikat dgn cable tight hehe

End Product 



2 comments:

  1. pagar yang developer bagi agak mudah reput mungkin sebab murah kot.
    dan biasa jadi isu rosak macam ni,
    dulu masa duk rumah sewa pun pernah jadi macam ni.
    time tu zaman study lagi kat Terengganu tepi pantai

    ReplyDelete
    Replies
    1. ooo..kalau tepi pantai lg cepat karat kan ..ditiup dingin udara air masin

      Delete

Cuci Mata di Fella Design

My favourite Cuti perayaan Deepavali pada 18 October lalu, kami saja2 singgah Fella Design..tujuan asal nak cari topper utk tilam tetapi ber...

NUFFNANG