Thursday, December 18, 2014

Ruang Menonton Movie Terbaru

memvariasikan jenis entry , kali ini i tulis entry dekorasi pula.

ini adelah revision dari entry yg lepas mengenai Ruang Menonton Movie .
malangnya ruang tu tak lama mcm tu, sb tak practical nak tgk Movie sambil baring ats carpet, i kembalikan day bed yg mmg asalnya kat situ utk kesenangan dan kelegaan tulang belakang kala tika menonton movie.

jadinya keadaan terkini adelah seperti gambar dibawah.
akibatnya, dh jadi "budu"lah daybed ku...

takpe , sarung boleh basuh janji rajin jer.

real time. ginila keadaannya bila berhujung minggu. 

2 comments:

  1. sama la.. jadi budu tempat tonton TV rumah saya pun walaupun hanya atas carpet.usahkan bantal bertaburan, makan pun nak kat situ

    ReplyDelete
    Replies
    1. samala!!selagi ade budak , susahla nak keep clean aje

      Delete

Cuci Mata di Fella Design

My favourite Cuti perayaan Deepavali pada 18 October lalu, kami saja2 singgah Fella Design..tujuan asal nak cari topper utk tilam tetapi ber...

NUFFNANG