Monday, January 26, 2015

Belian dan Pemasangan Air Cond oleh Jintex Electronics

hari sabtu yg lepas hari contractor Jintex datang pasang 3 unit aircond kat rumah kami. this is 2nd time beli barang electronik dari Jintex , first time dulu pon beli aircond juga, siap dengan pemasangan sekali.

ooo utk yg tak tahu Jintex Electronics ni company yg jual barangan electronic online. pautan ke kedainya adelah DISINI.  ada banyak pilihan barangan electronic yg jual kat kedai ni.
penghantaran percuma utk pembelian RM500 dan keatas.

berbeza dengan pemansangna yg lepas, contractor yg Jintex engage kali ini sgt efficient dan cepat. cara meeka kerja juga amat bersih dimana juga merupakan idea utk hubs drill dinding utk pasal wall deco semalam iaitu dgn tadahkan habuk kawasan drill dgn plastik siap2. 

utk 3 unit aircond 1hp compact design brand Mitsubishi ini adelah berharga RM3030 sekali dgn kos pemasangan nya selagi copper line < 10ft. 


cara drill dinding tadah plastics 




yg model ini mmg cenonet je nampaknya sb compact design 

No comments:

Post a Comment

Cuci Mata di Fella Design

My favourite Cuti perayaan Deepavali pada 18 October lalu, kami saja2 singgah Fella Design..tujuan asal nak cari topper utk tilam tetapi ber...

NUFFNANG