Tuesday, January 20, 2015

Cadar Sutera Dari China

Ini merupakan survenior utk kami yg hubs beli masa kami backpacking ke China tahun 2010 ke 2011 dulu. Dh lama beli tp amat jarang sekali kami guna.

Tak taula sutera asli ke cmne, Jauhari ini tak kenal Manikam. Cuma nak share, tidur atas ni mmg sejuk dan selesa. Tak perlu ON aircond lama sgt tambah2 musim sekarang, Selangor sgt panas dimalam hari.

Dh lupa harganya berapa tp ni kami beli kat Beijing. Pada i sgt cantik sayangnya basic set saja, xde conforter dan sarung bantal 1 pasang saja...xde jugak sarung bantal peluk.

Ramai2 org jual cadar dari China, ade ke yg jual seakan2 yg ini yea?

No comments:

Post a Comment

Cuci Mata di Fella Design

My favourite Cuti perayaan Deepavali pada 18 October lalu, kami saja2 singgah Fella Design..tujuan asal nak cari topper utk tilam tetapi ber...

NUFFNANG