Saturday, January 10, 2015

Halal Food in New York City

"tercicir" pulak citer pasal food kat New York.

entry sebelum ini mmg i ade citer pasal kami transit je kat NYC for 2 days jadi tak dela kami google bersungguh2 pasal halal food dekat area2 sana.

jadi, agak susah jugak kami nak mencari makanan halal dekat area hotel yg kami tinggal.
jalan punya jalan mmg letih jugakle mencari.

jadi di sini nak share yg kami jumpa adelah kiosk makanan yg penjualnya adelah pakistan kalau tak silap.
nampak i je berhijab terus dia bagi salam.

kami mkn kebab je, harga lupa pulak berapa. selain dari itu kami mkn buah2han saja. 

Premise Dakota Roadhouse ni adelah surau tempat solat

inilah, bfast, lunch dan dinner kami


No comments:

Post a Comment

Cuci Mata di Fella Design

My favourite Cuti perayaan Deepavali pada 18 October lalu, kami saja2 singgah Fella Design..tujuan asal nak cari topper utk tilam tetapi ber...

NUFFNANG