Wednesday, January 14, 2015

Harga Yamaha EGO LC 2014

Adik i Hafizah sudah mula berkhidmat di Hospital Kajang sebagai jururawat masyarakat bermula 5th Januari yg lalu. kisah daftar kat entry lepas disini.  

untuk memudahkan perjalanan dan urusan pergi balik kerja khususnya, kena ade motorsikal.
mmg dah lama Hafizah ni nak Yamaha Ego ni. since EGO S 115cc(lower spec) vs EGO LC 125cc(upper spec) beza RM700 je so amik LC teruslah.

harga motor ni OTR RM6,140 tak sangka mahal jugak harga motorsikal ni. ini buatan 2014.

detail pasal kedai ni adelah:

Sin Swee Kee Motor,
36 Jalan Mendaling , 43000 Kajang
(Depan Satay Kajang Haji Samuri)
019-3117863
03-87369817

free gift adelah Lock , Baju Hujan dan helmet bodo..i upgrade tambah RM60 utk KHi.




No comments:

Post a Comment

Cuci Mata di Fella Design

My favourite Cuti perayaan Deepavali pada 18 October lalu, kami saja2 singgah Fella Design..tujuan asal nak cari topper utk tilam tetapi ber...

NUFFNANG