Friday, January 23, 2015

Jeruselem In The Quran

rukun iman ke 5: Percaya / Beriman kepada Hari Akhirat , sebagai muslim, ini bukan perkara enteng yea.

semenjak 2 menjak ini i rasa terpanggil utk mempelajari lebih detail mengenal kejadian hari akhirat ini.paling senang, boleh je buka you tube video2 ceramah mengenai ramalan/hadis2 RasulAllah SAW mengenai kejadian hari akhirat ini.

bagi yg suka membaca tafsir Al Quran, bolehlah membacanya dalam tafsir Al Quran, nak senang beli tafsir yg dah ade kategori cerita seperti Al Quran Al Karim Amazing dr Karya Bestari

ade juga sumber dari buku2 karya2 Islamic Scholar seperti Imran N Hossein. yg terbaru I beli ini Jeruselem In The Quran. tak start baca lagi nti bila selesai baca insyaallah i share the synopsisnya.


mintak maaf, tak pasti kenapa boleh jadi twist mcm ni

Note: ini first time i beli online, barang sampai dulu baru buat bayaran.
beli di   Imran Hosein Book Store

No comments:

Post a Comment

Cuci Mata di Fella Design

My favourite Cuti perayaan Deepavali pada 18 October lalu, kami saja2 singgah Fella Design..tujuan asal nak cari topper utk tilam tetapi ber...

NUFFNANG