Friday, January 9, 2015

OLAY Aquaction Deep Hydrating Toner

setelah agak 2 bulan guna toner SKII dgn sejimat2nya, akhirnya dh 2 minggu tiner tu habis jugak. iyela, 30ml je pon mestila habisnya sungguh cepat. plan asal mmg nak sambung pakai tp memandangkan harga nya yg sgt high end, i decided utk maintain pakai FTE dia aje.

manakala utk toner, kita nak cuba pakai OLAY pulak. 

tak pernah cuba lagi pakai toner OLAY, ini merupakan 1st time. dari zaman belajar dulu OLAY ni i pakai dia punya OLAY Total Effect je 

OLAY Aquaction Deep Hydrating Toner ni harganya RM65 utk 150ml isi kandungan.
all the best utk diri sendiri. 

1 comment:

  1. Perkenalkan, saya dari tim kumpulbagi. Saya ingin tau, apakah kiranya anda berencana untuk mengoleksi files menggunakan hosting yang baru?
    Jika ya, silahkan kunjungi website kami www.kumpulbagi.com atau www.facebook.com/kumpulbagi/ untuk info selengkapnya.

    Di sana anda bisa dengan bebas share dan mendowload foto-foto keluarga dan trip, music, video, filem dll dalam jumlah dan waktu yang tidak terbatas, setelah registrasi terlebih dahulu. Gratis :)

    ReplyDelete

Cuci Mata di Fella Design

My favourite Cuti perayaan Deepavali pada 18 October lalu, kami saja2 singgah Fella Design..tujuan asal nak cari topper utk tilam tetapi ber...

NUFFNANG