Saturday, January 3, 2015

Tenggelamnya Kapal Van Der Wijck Novel to Movie

lupa sudah sape yg share kat blog beliau pasal adenya Movie TKVDW ni.

novelnya mmg dah lama i baca, karya HAMKA
satu karya yg amat menyentuh hati, menangis tak berhenti baca novelnya.

tak kurang menyayat hati filemnya.
cuma soundtracknya pada i mcm tak kena sb cerita ni gambarannya tahun 1930-an soundtrack lagu terkini hehehe

sini link ke filemnya , siap dgn sarikata utk memudahkan guna bahasa Melayu



2 comments:

  1. Replies
    1. I pon baru tahu. Best filmnya tp kalau org minang myb marahla tgk or baca cerita ini.

      Delete

Cuci Mata di Fella Design

My favourite Cuti perayaan Deepavali pada 18 October lalu, kami saja2 singgah Fella Design..tujuan asal nak cari topper utk tilam tetapi ber...

NUFFNANG