Sunday, February 8, 2015

Buku Latihan utk 5 Years

2015 ni merupakan tahun ke2 Aliya ke sekolah. Kalau tahun lepas mmg i tak kisah sgt kalau dia tak sungguh2 sgt belajar. Iyela, bari nak kenal kawan2, baru nak bergaul jadi i rasa biarkan saja dia go with the flow aje.

Tapi tahun ini dia dh kelas 5 years. Terasa jugakla sedikit pressure utk i kerana utk membahagikan masa bekerja,kerja rumah i dah juga menjaga anak2 adelah sgt suntuk masanya. Sgt pressure utk mencuri masa mengajar Aliya.

Since sekarang ni dh masuk bulan ke2 tahun 2015, i kena lg gigih merialisasikan  azam i utk gigih mengajar anak pendidikan dunia dn pendidikan akhirat.

Jadi hari Jumaat, Sabtu even hari ni hari Ahad sibuk ke kedai buku berdekatan utk mendapatkan buku2 kerja sbg top up utk buku2 yg mana ade sekarang.

Risau pulak mcm2 system pendidikan sekarang PBSlah, KSSRlah, KBATlah...haila anak.

No comments:

Post a Comment

Cuci Mata di Fella Design

My favourite Cuti perayaan Deepavali pada 18 October lalu, kami saja2 singgah Fella Design..tujuan asal nak cari topper utk tilam tetapi ber...

NUFFNANG