Wednesday, February 4, 2015

Deko Lampu IKEA

Sudah agaklah lamanya i beli sepasang lampu meja sisi katil (bedside table lamp) ini. Harganya murah saja tp dh lupa berapa. Tak pasti masih ade lg ke tidak dijual di IKEA.

design lampu ini adelah sgt simple. Lam2 bosan jugak tgkkan lampu ini. Jadi i dapat idea nak dekorasi sikit lampu2 ini.

Kain ni i beli dari FabricFanatics. Dah lupa harga 1/2 yard berapa. Dalam rm20 kot.

Cara simple , potong kain ikut size dan mengunakan gam UHU tampal saja tepi2 kain pada badan lampu.

Nah, senagkan?

No comments:

Post a Comment

Cuci Mata di Fella Design

My favourite Cuti perayaan Deepavali pada 18 October lalu, kami saja2 singgah Fella Design..tujuan asal nak cari topper utk tilam tetapi ber...

NUFFNANG