Saturday, March 7, 2015

Art Class A Ball Clay

Jika ikut jadual pembelajaran Aliya, hari sabtu pagi adelah art class.

Jadual yg dibuat tu adelah utk panduan sahaja supaya mama disiplin utk mengajar Aliya membaca, menulis dan juga mengira.

Utk art class harini buat ball clay modelling yg beli kat Toys r Us.

Harga benda ni murah je rm7.95. Sesuai utk anak2 5yrs and above sb perlu teliti jugak utk buatnya. Bersungguh2 aliya buat sampai sanggup xtido siang.

No comments:

Post a Comment

Cuci Mata di Fella Design

My favourite Cuti perayaan Deepavali pada 18 October lalu, kami saja2 singgah Fella Design..tujuan asal nak cari topper utk tilam tetapi ber...

NUFFNANG