Tuesday, March 10, 2015

Lawatan Zoo Negara 2015

ini kejadian hujung bulan January yg lepas. since weekend tu mmg i takde plan ape2 activity, jadi kami bincang-bincang aktiviti apa yang kami nak buat utk menceriakan anak-anak.

i terfikir juga sudah agak lama berkira2 nak ke zoo. bukan ape, Adam, sgt sukakan binatang2. jadi adelah elok juga utk exposekan anak kecil ini dgn real binatang, bukan saja berpandukan gamba.

so kami bergeraklah ke Zoo Negara pada hari Sabtu 31st Januari tu.

1) tiket 
jadual untuk tiket harga semasa adelah :

harga 2015 

2) Parking 
parking rate agak mahal pada i . namun, bolehla ruangnya agak besar dan lapang.

3) Attraction, 
rasanya utk Zoo Negara ni, attraction not bad siap ade bird show bagai.

4) Makanan dan Minuman 
kat sini BAPOK mahal..nasi gorang mau rm25 satu set, air teh je rm8 segelas ABC rm9 gilos. so i advice, bawaklah bekal sendiri dari luar. kat sini mmg harga cekik darah

itulah so far, okeyla buat suka anak2. hubs siap buat video post kat You tube



No comments:

Post a Comment

Cuci Mata di Fella Design

My favourite Cuti perayaan Deepavali pada 18 October lalu, kami saja2 singgah Fella Design..tujuan asal nak cari topper utk tilam tetapi ber...

NUFFNANG