Saturday, March 21, 2015

Nasi Arab Sedap di Cameroon Highland

minggu lepas awal cuti sekolah bawak family semua ke Cameroon Highland. mmg dh sgt lama tangguh trip ni alhamdulillah at last jadi jugak.

utk makan tengahari, i rasa mcm agak sukar utk cari mkn tghari yg proper kat sini. cari punya cari jumpala kat area Tanah Rata satu restoren makanan arab.

nama kedai Ar Raudhah. masa pergi tu operating hour agak lewat jugak iaitu pukul 12 noon. masa kat sana semua pon dh agak lapar tu yg tak sabar2 nak makan.

kami makan nasi mandhi arab dan pada i sgt sedap rasanya utk air tangan org melayu.  harga yg kami mkn ni rm54 set sekali dgn satu jug air. sesuai utk 3-4 org makan .

No comments:

Post a Comment

Cuci Mata di Fella Design

My favourite Cuti perayaan Deepavali pada 18 October lalu, kami saja2 singgah Fella Design..tujuan asal nak cari topper utk tilam tetapi ber...

NUFFNANG