Tuesday, April 14, 2015

Bowling Tournament

semalam team i buat bowling tournament peringkat team mate kami aje tp organizer mmg buat betul2 siap ade medal bagai.

ni dh kali kedua dh buat tournament ni tp ni baru 1st time i join. last time tak sempat nak joim sb banyak sgt committment.

walaupon tak perform mana pon tp i sgt happy. betapa dah lama tak join aktiviti mcm ni. kesian kan.

No comments:

Post a Comment

Cuci Mata di Fella Design

My favourite Cuti perayaan Deepavali pada 18 October lalu, kami saja2 singgah Fella Design..tujuan asal nak cari topper utk tilam tetapi ber...

NUFFNANG