Sunday, April 19, 2015

Operasi Cuci Dinding

onar dari Adam. habis dinding master bedroom kena conteng dgn permanent marker warna MERAH okey...

dh dekat 2 bulan tahan je nengoknya. akhirnya harini sb dapat motivasi dr blog mana ntah yg share pasal items yg guna utk padamkan stains. salah satu wall guna ubat gigi.

ptg sebelum tu mmg kemas almari jumpa pulak ubat gigi yg guna masa pregnantkan aliya tahun 2010 lg so guna nilah alang2 dh nak buang.

denda adam sekali utk cuci sama2 harap trick (yg macam ni  dh guna utk aliya dulu dan menjadi..aliya tak pernah conteng dinding lg dr hari itu) ...utk adam kita tawakal je trick ni jadi ke tak kat dia.

hasilnya boleh tahan tp cat dinding kapur dh jadi terhakis jugakla.

No comments:

Post a Comment

Cuci Mata di Fella Design

My favourite Cuti perayaan Deepavali pada 18 October lalu, kami saja2 singgah Fella Design..tujuan asal nak cari topper utk tilam tetapi ber...

NUFFNANG