Saturday, April 11, 2015

Penyeri Bed Site Table

sebelum ni bedside table tu i gunakan utk letak bahan bacaan..kononnya sebelum tido mmg amalkan membaca walaupon few pages sahaja. jadi kat bedside table mmg agak berlambak jugak buku2 yg sedang baca , bakal baca dan juga baca separuh2.

sebelum ni agak bosan tgk tiada penyeri kawasan tu selain dari table lamp yg dah diimprovise. jadi sebab tak banyak shopping last month, ade sikitla duit lebih jadi singgah kat kedai fav ZC beli sepasu bunga. kesukaan i mestilah orkid.

mulanya nak ambik yg kuning tp tgk2 mcm mudah kitor pulak rasanga then tukar mintak custom made ambik yg warna purple bintik2. sepasu mcm ni harga dalam rm90. yg mahal tu bunganya sb material yg mcm getah tebal tu rm44 sekuntum.

hasilnya puas hati...nampak serinya. hehe

No comments:

Post a Comment

Cuci Mata di Fella Design

My favourite Cuti perayaan Deepavali pada 18 October lalu, kami saja2 singgah Fella Design..tujuan asal nak cari topper utk tilam tetapi ber...

NUFFNANG