Saturday, April 18, 2015

Storage Mainan Anak2

kali ni i nak share pasal cara penyimpanan@ storage utk barang mainan anak2. i beli storage box yg jenis tutup telinga dan ade handle carieer supaya senang utk angkat samaada utk diorang main atau utk simpan.

box smiley tu yg besar dalam rm19, sedang rm15 dan kecil rm9. senang cara ni main campak je masuk kotak bila dh siap main. masa ambik utk kemas pon xlama sgt.

siap letak label kat kotak supaya senang nak determine ape ade dlm kotak tu.

No comments:

Post a Comment

Cuci Mata di Fella Design

My favourite Cuti perayaan Deepavali pada 18 October lalu, kami saja2 singgah Fella Design..tujuan asal nak cari topper utk tilam tetapi ber...

NUFFNANG