Wednesday, April 1, 2015

Tudung Hajra

lately saja nak ubah pulak style tudung dari pakai tudung instant berawning ank tukar jenis pakai shawl pulak.

sebenarnya takdela elok sgt pakai shawl, menampakkan ketuan tapi sb dah agak bosan jugak asik pakai style awning.

lately ade beli jenis shawl dari Tudung HAJRA. yg i ambik adelah dari rangkaian cotton. jadi harapnya senang, tak perlu nak spend masa sgt nak iron dan so far rasanya tak susah sgtla nak belit2.

i ni jenis yg nak murah saje jadi beli pon yg murah2 je. beli kat HAJRA ni yg clearance harga in between RM15 - RM20 je. tapi so far puas hati , mmg best specially wide shawlnya.

so bawah ni menggunakan HAJRA Shawl


packaging 

antara variant yg i beli 




me!!!


No comments:

Post a Comment

Cuci Mata di Fella Design

My favourite Cuti perayaan Deepavali pada 18 October lalu, kami saja2 singgah Fella Design..tujuan asal nak cari topper utk tilam tetapi ber...

NUFFNANG