Thursday, May 21, 2015

Matress Hunting

hari weekend lepas , pergi ke IOI City Mall. plan asalnya saja nak try jalan2 tgk mall baru dan juga nak tgk2 kedai Index Livingmall.

end up we spend a lot of our time kat Homepro. mmg kami suka bebenor jalan2 kat kedai ni. kedainya besar, barangannya varieties, layoutnya juga sgt best. actualy kedai ni family aeon jugak.

alang2 dh sampai kat sana, kami riki2lah tilam sb mmg dh lama nak tukar tilam yg ade kat biljk kami sb dh mula sakit2 badan gunanya. maklumla tilam free masa beli katil.

kat sini mmg banyak pilihan tilam. mcm2 brand ie vono, silentnight, dreamland dan banyak lg. ..mmg rambang matalah,sales man juga sgt membantu dan banyak pengetahuan pasal tilam.

kat sini i share environment kat dalam kedainya.

No comments:

Post a Comment

Cuci Mata di Fella Design

My favourite Cuti perayaan Deepavali pada 18 October lalu, kami saja2 singgah Fella Design..tujuan asal nak cari topper utk tilam tetapi ber...

NUFFNANG