Monday, May 11, 2015

Spice Grinder

saje je nak share pasal spice with grainder ni sebagai salah satu benda wajib ade kat dapur.

i ade few jenis spice kat rumah ni. biasanya beli yg brand masterfood . agak mahal harganya dalam rm 11++ utk satu pilihan spice.

i juga sgt suka grinder yg jenis kayu agak klasik dah old school. botol grinder ni aje harga dalam rm20 rasanya...i letak black paper dlm ni.

sekarang nak share yg brand natural ni ...harga murah dalam rm12++ satu. siap ade grainder terus. sgt cun ....beli dari cold storage. 

No comments:

Post a Comment

Cuci Mata di Fella Design

My favourite Cuti perayaan Deepavali pada 18 October lalu, kami saja2 singgah Fella Design..tujuan asal nak cari topper utk tilam tetapi ber...

NUFFNANG