Saturday, July 18, 2015

Hari Raya Aidilfitri 2015

Tahun ni aidilfitri ikut giliran belah hubs. Mcm biasa balik either ke Muar atau Raub atau both. Tahun ni balik Muar je balik hari raya pertama.

Raya ke 2 pulak ikut family in law holiday kat Port Dickson. Saja atok diorang nak bawak suka2 cucu2 main air. So stay kat Primaland Resort.

Sb mmg kami jenis yg jarang bergambar so, gambar raya boleh kata every year tak de..so tahun ni awal2 pagi lg hubs dh mintak ambil gambar.

Kat Muar pulak ambik gamba dgn keluarga mak cik hubs di Bakri Muar.

Gamba kami mmg nilah yg terhebat k ..bukan senang nak ambik hamba still dgn budak2 okey..specially anak2 ku .

SELAMAT HARI RAYA AIDILFITRI..
MAAF ZAHIR DAN BATIN..

SEMOGA RAMADHAN TAHUN DEPAN BOLEH JUMPA LG.

No comments:

Post a Comment

Cuci Mata di Fella Design

My favourite Cuti perayaan Deepavali pada 18 October lalu, kami saja2 singgah Fella Design..tujuan asal nak cari topper utk tilam tetapi ber...

NUFFNANG