Sunday, July 26, 2015

Rescue Run Run Run Setia Ecohill

event ni pagi tadi, laju2 upkan entry kot lama2 nti akan menjadi malas.

larian yg lepas yg i join dh lama dah bulan 10 tahun lepas lg Putrajaya BSN Night Marathon . kononnya berazam start dari oct tu akan join larian sebulan 1 event....haram nya!! mcm2 alasan okey..

so kali ni ade kesempatan so joinla , terima kasih banyak2 kepada suami yg tolong menjaga anak sepanjang i ke sana. bukan lamo pon 3 jam je...
Setia Ecohill ni pon tak berapa jauh dari rumah dalam 16km je..lokasinya di Semenyih.

berjaya menghabiskan larian kalau ikut masa Strava Apps tu 5.4km dalam masa 53minute...NOT TOO BAD MYSELF !!

okeyla ingatkan amik masa 1 jam lebih rupanya okeyla average dalam 10 minute /km..boleh improve lagi ni dikemudian hari .

larian ni agak unik sb utk peserta 5km, kena bawa belon sambil berlari dan ade "raksasa" yg akan cuba utk pecahkan belon yg peserta bawa..hehe kinda fun jugalah..

enjoy the pictures..






No comments:

Post a Comment

Cuci Mata di Fella Design

My favourite Cuti perayaan Deepavali pada 18 October lalu, kami saja2 singgah Fella Design..tujuan asal nak cari topper utk tilam tetapi ber...

NUFFNANG