Monday, August 17, 2015

Kad Jemputan Rumah Terbuka 2015

entry ni saje je nak share design yg i guna utk jemputan rumah terbuka haritu..
buat majlis kecil2an je..
ajak pon kawan2 lama, geng2 office, jiran2 dan saudara mara...
budget utk 100 pax saja..

namun, being me i mmg tak suka ajak2 kosong tanpa kad " online@offline (hard copy)"
nak kata kad pon bukan kad sgtla kan  print kat atas kertas biasa je..

seperti tahun2 sudah2..pakai power point saja
tak pandai dan tak ade pulak la software Adobe atau seumpamanya..

buat sendiri je kad jemputan yg simple2.
senang pastu download kat phone, hantar sekali kat wassap group @ SMS

No comments:

Post a Comment

Cuci Mata di Fella Design

My favourite Cuti perayaan Deepavali pada 18 October lalu, kami saja2 singgah Fella Design..tujuan asal nak cari topper utk tilam tetapi ber...

NUFFNANG