Sunday, August 16, 2015

Kuala Lumpur Orkid and Bonsai Run 2015

i joined event ni suka2 sebab tu ambik yg larian 3km saja together with family.
register untuk hubs and diri sendiri..
first time jugakla ke Taman Botani Perdana ni..

as far as event is concern boleh kata so-so ajelah..
mayb sebab bukan marathon jadi Fun Run je jadi takdela expectation tu high sangat..

sebelum event tu ade zumba dan senam robik dulu..kasi stretch dulu..
anak2 lari naik stroller sekejap je, tgh jalan jumpa taman permainan
terus stop..
nasib baik hubs ade..layan diorang while i teruskan larian..
kalau tahu diorang takmo lari sama...i should take 5km instead 

dah lama tak berlari..agak slow sikit tp strava record ade better sikit dari last run!!
#kipidap

strava record tak sampai 3km..
important is average record getting better 



besornya saiz mokcik 



after larian, lepak2 kat taman
budak2 pantang nampak playground 


event agenda tak sebut ade medal.
tp at finishing point diorang bagi..
buat kenangan 

No comments:

Post a Comment

Cuci Mata di Fella Design

My favourite Cuti perayaan Deepavali pada 18 October lalu, kami saja2 singgah Fella Design..tujuan asal nak cari topper utk tilam tetapi ber...

NUFFNANG