Tuesday, January 5, 2016

Adam First Day Sekolah

berbeza dgn Aliya, Adam ni mmg dijaga oleh keluarga (Mertua) semenjak dari umur 2 bulan sampai lah masuk sekolah awal January ni.
jadi boleh bayangkan lah cmne manjanya budak kecik ni sb selalu dimanjakan.

jadi bermulanya sesi persekolahan kali ni, Adam dah kami hantar utk join kelas 4 tahun program Little Caliph.

pada umur 3 tahun 1 bulan budak kecik ni dah masuk sekolah.
agak okeylah dia kat sekolah sb ade kakaknya sekali kat sekolah yg sama.

ade jugakla nangis dan mengamuknya pada hari2 pertama tu.
tapi lepas 1 minggu, dh okeylah.

feedback dari guru pula, Adam ni jnis taknak berkongsi barang dgn rakan2 lain dan selalu nangis even utk benda2 yg kecik2.

harapan kami , anak ini mampu jadi anak yg solehlah.

2 hari sebelum mula sekolah, prepare semua baju dan bag

mak toknya umpan nak hantar pg sekolah sb Adam nangis bila mama yg hantar 

bersiap2 awal pagi dgn uniform 

agaknya penat kat sekolah, tido sambil peluk kaki papanya 

No comments:

Post a Comment

Cuci Mata di Fella Design

My favourite Cuti perayaan Deepavali pada 18 October lalu, kami saja2 singgah Fella Design..tujuan asal nak cari topper utk tilam tetapi ber...

NUFFNANG