Monday, January 25, 2016

Idea Hiasan Candle Holder

hari ni nak berkongsi idea utk candle holder.

pernah suatu masa dahulu i sangat2 minta utk buat koleksi candle holder kat rumah sebagai hiasan utk console table yg ade.

tapi, kebanyakan candle holder yg jumpa dan berkenan adelah sgt mahal harganya.
jadi utk spend duit utk benda2 mcm ni adelah sgt tak berpatutanlah rasanya.

tapi kat sini i nak berkongsi idea2 candle hoilder yg unik dan cantik...
semoga boleh create idea utk anda.







No comments:

Post a Comment

Cuci Mata di Fella Design

My favourite Cuti perayaan Deepavali pada 18 October lalu, kami saja2 singgah Fella Design..tujuan asal nak cari topper utk tilam tetapi ber...

NUFFNANG