Monday, February 15, 2016

Coconut Shake Batu Berendam Melaka

hari Sabtu lepas, usaha sgt pergi ke Melaka semata2 nak pekena Coconut Shake dekat Batu Berendam Melaka.
lagipon rumah i nak ke Melaka tu tak jauh sb mmg dah rumah area sebelah Selatan Selangor dh.

perjalanan pon dalam kurang 2 jam dah sampai.

berbanding dgn masa pergi sana sebelum ni , banyak dah perubahan kali ni.
entry i utk visit yg lepas boleh baca SINI 
gerainya dah makin besar, makanan tambahan pulak dah makin banyak siap ade rojak, mee singapore, yg goreng2 mcm kuih2 dan keropok2 pon makin banyak pilihan.

tp masih lagi mengamalkan concept tambah air kelapa free..hehe

enjoy gambar2 dibawah.

permandangan kat depan gerai , siap tersusun semua blander 

selain air kelapa, air oren pon tambah free flow je 

baru ade gerbang ini sebagai salah satu tarikan pelancongan 

kami sampai sana dah tengahari, kalau pagi mesti lagi tinggi longgokan kelapanya 

pekerja blan memblend 

rupanya coconut shake special rm3.20 termasuk GST .
special sb ade scoop ice cream, diorang gunakan ice cream Walls 

resepi yg baru ade rojak udang/ayam . tak pasti berapa harga utk satu pinggan tp 2 pinggan ni rm13

Add caption

anak beranak, and yess i mmg gemok ..7 months and counting !!

No comments:

Post a Comment

Cuci Mata di Fella Design

My favourite Cuti perayaan Deepavali pada 18 October lalu, kami saja2 singgah Fella Design..tujuan asal nak cari topper utk tilam tetapi ber...

NUFFNANG