Monday, February 1, 2016

KL Bird Park

Semalam adelah hujung minggu akhir bulan utk January 2016.
disebabkan dan beberapa hari janji dgn anak2 kalau rajin buat homework dapat reward jadi hujung minggu tu bawak pergi lawat birdpark.
di bawah i kongsikan perihal lawatan semalam.

TIKET
tiket utk warganegara seperti table dibawah.

please check their website here (http://www.klbirdpark.com/) for any updates.

semasa i pergi bawak print out promotion free ticket for kids so anak2 dapat masuk free.
for every 1 adult ticket free 1 kids ticket. promotion ends March 2016.

GAMBAR

taknak cakap banyak , please enjoy all the pictures below:











ni tempat photo. kena bayar rm 38 utk bergambar mcm ni sekali dgn print out 1 keping saiz 5R kalau tak silap





kedai survenir, barang cantik2 tapi harganya .....mahal sgt. so beli 1 fridge magnet je 

ini section namanya Lorry Feeding kalau tak silap , boleh bagi minum susu kat burung2 sini. mmg comel siap burung2 menyanyi lagi ...budak2 sgt enjoy 

No comments:

Post a Comment

Cuci Mata di Fella Design

My favourite Cuti perayaan Deepavali pada 18 October lalu, kami saja2 singgah Fella Design..tujuan asal nak cari topper utk tilam tetapi ber...

NUFFNANG