Saturday, February 27, 2016

Shamrock Run 2016













pagi ni join Shamrock Run 2016.

sampai dh lambat, lepas 20 minute flagoff baru sampai. nak ambik race pack booth dah tutup so dapat ambik baju je. no bib xde so terlepaslah lucky draw.

so run jugala, kami baru mula org lain ade yg dh sampai.

maklumla yg 3km kepada yg dah biasa run mmg kacang je..20 minute dah habis.

takpela namanya pin fun run kan, dari melangok kat rumah join ni boleh menyihatkan badan jugakan.

seronoklah larian kali ni ade yg siap bercostume bagai. organizer pon sporting.
pihak urusetia yg pakai baju oren pon sempoi je.

and me...1 jam nak habis 4.4km run...er walk sebenarnya. hehe


No comments:

Post a Comment

Cuci Mata di Fella Design

My favourite Cuti perayaan Deepavali pada 18 October lalu, kami saja2 singgah Fella Design..tujuan asal nak cari topper utk tilam tetapi ber...

NUFFNANG